Eerste single van nieuwe album Okieson!

Vandaag komt de eerste single uit en daar hoort natuurlijk een mooie videoclip bij! Geniet van het wonderschone "Whatever".

Zaterdag 7 maart komt het album “The Moment You’re Airborne (after driving from a cliff)” van Okieson uit. Denk bij het nieuwe album van Okieson aan een wilde nacht tussen Tom Barman en Leslie Feist die gezamenlijk na het snuiven van de as van Beefheart de afgrond in duiken. Tom Waits staat samen met P.J. Harvey op de hoek van de straat een peuk te roken terwijl de T-Bone Burnett-achtige productie je optilt en een uitzicht geeft over een veelzijdig landschap.

Welke vergelijking dan ook, Okieson zegt: “Fuck That Shit!!!” met dit concessieloze album. The Moment You’re Airborne is een onstuimige plaat met eerder stukken dan liedjes. Breken met vastgeroeste patronen en het loskomen van traditie zonder die echt los te laten,dat zijn de thema’s van dit nieuwe Okieson-album.

Vandaag komt de eerste single uit en daar hoort natuurlijk een mooie videoclip bij! Geniet van het wonderschone “Whatever”:

Tickets voor de release in Brebl koop je hier!

Tags from the story